Avrupalı Genç Sosyalistler Yaz Kampı sonuç bildirgesi yayımlandı

Avrupalı genç sosyal demokrat ve sosyalistlerden oluşan YES’in (Genç Avrupalı Sosyalistler) Foça Belediyesi’nin ev sahipliğinde 15 – 21 Temmuz arasında gerçekleşen 11. yaz kampının sonuç bildirgesi yayımlandı.

CHP Gençlik Kolları’nın üyesi olduğu YES’in yaz kampı, YES adına Kaisa Penny, CHP’nin üyesi olduğu ve yönetiminde temsil edildiği PES (Avrupa Sosyalist Partisi)’i temsilen Genel Sekreter Yardımcısı Yonnec Polet, CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, İzmir İl Başkanı Ali Engin ve Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ın konuşmalarıyla açıldı.

YES’in yaz kamplarında eğitim çalışmaları, atölyeler, münazaralar, konferanslar ve sohbetler düzenleniyor. Bu yıl kampta sosyal demokrasi, Avrupa Parlamentosu 2014 seçimleri, islamafobya, demokrasi, eğitim, işsizlik ve eşitlik Gezi Parkı direnişleri tartışıldı.

Kampa CHP Milletvekilleri Gülsüm Bilgehan, Aylin Nazlıaka, Aykan Erdemir konuşmalarıyla katkı sağladı.
Sonuç bildirgesi:

YES Summer Camp.pdf