“Avrupa Birliği sürecine bir katkı da senden olsun !”

Cumhuriyet Halk Partisi’nin ilk gönüllü programı olan Avrupa Birliği gönüllü ağı yeni dönemi için video gönüllü çağrısını yeniliyoruz.

“Avrupa Birliği sürecine bir katkı da senden olsun !” :

Bir katkı da benden olsun diyen herkes brussels@chp.org.tr adresine özgeşmişi ile birlikte yazarak CHP Avrupa Birliği Gönüllü Ağı’na başvurabilir.

Video | Posted on by | 2 Yorum

Oxford Üniversitesi araştırdı: İnternette siyasi görüşünü açıklamaktan en çok Türkler korkuyor

Reuters Gazetecilik Çalışmaları Enstitüsü’nün yayımladığı “2018 Türkiye Dijital Haber Raporu” 5 kıtadan 37 ülkede yaptığı araştırmada internette siyasi görüşünü açıklamaktan en çok Türklerin korktuğunu ortaya çıkardı Daha fazlası: https://ift.tt/2Drhq4Q

Galeri | , ile etiketlendi | Yorum bırakın

Ünal Çeviköz yazdı | Kati Piri ciddiye alınmazsa ne olur?

Geçen hafta Türkiye’nin dış politikasında üç temel mesele olduğundan, bunların Ortadoğu’da sürekli hata yapılması, Avrupa Birliği ile üyelik müzakerelerinde inandırıcılığın ortadan kalkması ve Avrupa-Atlantik güvenlik yapılanmalarında müttefiklerin güveninin kaybedilmesi olarak özetlenebileceğinden söz etmiştim. Ortadoğu’da hatalar sürüyor. Kaşıkçı cinayeti ile ilgili … Okumaya devam et

Galeri | Yorum bırakın

ABD ara seçimlerinin sonuçları ne anlatıyor?

This gallery contains 1 photo.

Amerika Birleşik Devletleri’ndeki ara seçim sonuçlarındaki resmi olmayan güncel verilere göre Demokratlar Temsilciler Meclisinde 223 sandalye kazandı, Cumhuriyetçiler ise 201 sandalyede kaldı. Cumhuriyetçiler Senatoda 51 sandalye ile buradaki üstünlüklerini sürdürüyor. Halen devam eden sayım sonucunda Cumhuriyetçilerin 1 veya 2 sandalye … Okumaya devam et

Galeri | Yorum bırakın

İtalya ile AB arasındaki bütçe krizi nereye gidiyor ?

This gallery contains 1 photo.

Brüksel’de toplanan Euro Bölgesi maliye bakanları Avrupa Komisyonu’nun iki hafta önce Avrupa Birliği kurallarına uymadığı gerekçesi ile geri çevirdiği İtalya’nın 2019 yılı bütçesini görüşüyor. Bakanların Komisyon’a Avrupa Birliği tarihinde ilk kez gerçekleşen bu konu ile ilgili desteğini sunması bekleniyor. Avrupa … Okumaya devam et

Weber’in seçim vaadi Türkiye’nin AB üyelik sürecini sonlandırmak

This gallery contains 1 photo.

Avrupa Parlamentosu’ndaki (AP) en büyük grup olan Avrupa Halk Partisi’nin (EVP) lideri Manfred Weber, Avrupa Komisyonu başkanlığına seçilmesi hâlinde Türkiye’nin Avrupa Birliği (AB) üyeliği sürecini sonlandıracağını söyledi. Mayıs ayında yapılacak AP seçimlerinde EVP’nin liste başı adayı ve Avrupa Komisyonu Başkanı … Okumaya devam et

Galeri | Yorum bırakın

Prof.Dr. Gürsel: Türkiye ekonomisinde gerçek sıkıntılar bundan sonra giderek daha çok hissedilecek

Gürsel: Türkiye ekonomisinde gerçek sıkıntılar bundan sonra giderek daha çok hissedilecek Daha fazlası: https://ift.tt/2JNbKCA