“Avrupa Birliği sürecine bir katkı da senden olsun !”

Cumhuriyet Halk Partisi’nin ilk gönüllü programı olan Avrupa Birliği gönüllü ağı yeni dönemi için video gönüllü çağrısını yeniliyoruz.

“Avrupa Birliği sürecine bir katkı da senden olsun !” :

Bir katkı da benden olsun diyen herkes brussels@chp.org.tr adresine özgeşmişi ile birlikte yazarak CHP Avrupa Birliği Gönüllü Ağı’na başvurabilir.

Video | Posted on by | 2 Yorum

Brüksel’de AB kurumlarının bulunduğu Schuman Meydanı’nda bomba paniği

Avrupa Birliği kurumlarının bulunduğu Brüksel Schuman Meydanı ve meydana çıkan yollardan biri bomba ihbarı nedeniyle emniyet güçlerince kapatıldı. Olay yerine çok sayıda polis sevkedilirken, itfaiye aracı ve bomba imha ekibi gönderildi. Daha fazlası: News | Euronews RSS https://ift.tt/2Y9D58A

Galeri | , , ile etiketlendi | Yorum bırakın

Türkiye’de deizm neden artıyor, dindarlık neden azalıyor?

KONDA’nın yaptığı bir araştırmaya göre son 10 yılda kendisini dindar muhafazakar olarak adlandıranlar gençlerin oranı yüzde 28’den yüzde 15’e geriledi. Araştırma gençlerin inanç seviyesi ve örtünme oranlarının ülke geneline göre daha düşük olduğunu ortaya koyuyor. Daha fazlası: https://ift.tt/2FfAKk4

Türkiye ile AB arasındaki göçmen mutabakatında 3 yıl geride kaldı

Türkiye ve AB arasında 18 Mart 2016’da imzalanan göçmen mutabakatının ardından Ege Denizi’nde yasa dışı göç büyük oranda kontrol altında tutulurken, ölümler de önemli oranda azaldı. AB, mutabakat kapsamında yaşanan aksamalar için ise Yunanistan’ı sorumlu tutuyor Daha fazlası: https://ift.tt/2TJQQN1

Galeri | , ile etiketlendi | Yorum bırakın