Brexit ve göç sorununun tartışılacağı AB zirvesi Türkiye için neden önemli ?

880x495_cmsv2_70b38560-0ca1-5b22-b1ce-601cc2ee67ea-3381622

İngiltere’nin Avrupa Birliği’nden ayrılacak olması ve son yıllarda Avrupa Birliği ülkelerine akın eden göçmenler Brüksel’de ciddi deprem etkisi yarattı. Avrupalı yetkililer üst üste toplantılar ve zirveler gerçekleştirerek tarihi sorunlara çözüm arıyor.

Avrupa Birliği’nin kırmızı çizgileri ve yavaş işleyen bürokrasisi kapsamında Brexit ile ilgili anlaşma sağlanmaya çalışılıyor.

Avrupa Birliği devlet ve hükümet başkanları çarşamba ve perşembe günü biraraya gelerek Brexit, göç ve iç güvenlik konularını masaya yatıracak. Avrupa Birliği’nin çözüme kavuşturmaya çalıştığı Brexit ve göç konusu Türkiye’yi de yakından ilgilendiriyor.

Kaynak: Brexit ve göç sorununun tartışılacağı AB zirvesi Türkiye için neden önemli ?

Galeri | Bu yazı Uncategorized içinde yayınlandı. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )