AB’den Türkiye’ye aktarılacak 3 milyar Euroluk göçmen yardımı nerede kullanılacak?

Brüksel’de 10. kez toplanan Avrupa Birliği’nin koodinasyon komitesi Suriyeli mültecilere yönelik Türkiye’ye aktarılacak 3 milyar Euro’luk ikinci yardım diliminin hangi alanlarda kullanılacağını tartıştı.Üç milyar Euroluk ilk yardım paketini daha çok mültecilere yönelik projelere ayıran AB, ikinci paketin ise mültecilerin Türkiye’de yerleşme imkanlarını iyileştirmeye dönük olacağını belirtti. Mart 2016’da Türkiye ile AB arasında yapılan anlaşma kapsamında Brüksel, Türkiye’ye yardım konusunu karara bağlamıştı.

Daha fazla bilgi için

CHP AB Temsilciliği

Galeri | Bu yazı Avrupa Birliği, Euronews, Haberler içinde yayınlandı ve , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

w