Guterres: ‘AB birlik içinde hareket etmeli’

Orta-Doğu’da yaşanan sorunlar ve Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın İran ile yapılan nükleer anlaşmadan desteğini çekmesi Avrupa Birliği’nin genişleme projesine gölge düşürebilir.

Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres Avrupa Birliği’nin görüş ayrılıklarını gidererek birlik ve beraberlik içinde hareket etmesi gerektiğini belirtti.

Guterres yaptığı açıklamada: “Avrupa Birliği’nin oynadığı rol çok önemli. Burada birlik ve beraberliğin sağlanması, daha etkili bir şekilde hareket edilmesi ve uluslararası alanda sesinin daha çok duyulması için Brüksel’e çağrıda bulunuyorum.” dedi.Daha fazla bilgi için

CHP AB Temsilciliği

Galeri | Bu yazı Avrupa Birliği, Euronews, Haberler içinde yayınlandı ve , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

w