Macron AB için neler yaptı ?

İktidarda olduğu bir yıl boyunca Avrupa Birliği’nde reform yapılmasını talep eden Fransa cumhurbaşkanı Emmanuel Macron konuya yönelik tartışmaların üye ülkelerin gündemine alınmasını sağladı.

Görevdeki birinci yılını tamamlayan Macron, serbest ticaret anlaşmaları, savunma, güvenlik ve Trump ile geliştirdiği ilişkiler konusunda yeni adımlar attı.

Özellikle Brexit ve Avrupa’nın pek çok ülkesinde aşırı sağ partilerin oylarını artırması ile birlikte Macron’un Avrupa lideri rolünü üstlenmeye çalıştığı değerlendiriliyor.Daha fazla bilgi için

CHP AB Temsilciliği

Galeri | Bu yazı Avrupa Birliği, Euronews, Haberler içinde yayınlandı ve , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

w