AB İran ile nükleer anlaşmayı sürdürmekte kararlı

Avrupa Birliği Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın İran ile yapılan nükleer anlaşmadan çekilme kararına rağmen anlaşmayı sürdürmekte kararlı.

Carnegie Europe düşünce kuruluşundan Cornelius Adebahr konuyla ilgili olarak: “Avrupa Birliği’nin nükleer anlaşmayı kurtarmak için yeterince çaba sarfedip etmeme meselesi değil. Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump tarafından alınan karar uzun uzun düşünülmüş bir karar. Avrupa Birliği’nin neler yaptığı ile ilgili değil.” dedi.

Almanya İngiltere ve Fransa kararın üzüntü ile karşılandığını belirterek konu ile ilgili ortak bildiri yayımladı.Daha fazla bilgi için

CHP AB Temsilciliği

Galeri | Bu yazı Avrupa Birliği, Euronews, Haberler içinde yayınlandı ve , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

w