AB, Rusya’ya uygulanan yaptırımları uzattı

AB Konseyi Başkanı Donald Tusk, Avrupa Birliği (AB) üye ülkeleri liderlerinin 14 Aralık’ta düzenlenen toplantıda Rusya’ya uygulanan ve süresi Ocak 2018’de sona eren ekonomik yaptırımların uzatılmasına ilişkin siyasi kararı aldıklarını duyurdu.
Avrupa Konseyi Başkanı Donald Tusk, Avrupa Birliği (AB) üye ülkeleri liderlerinin 14 Aralık’ta düzenlenen toplantıda Rusya’ya uygulanan ve süresi Ocak 2018’de sona eren ekonomik yaptırımların uzatılmasına ilişkin siyasi kararı aldıklarını duyurdu.

Tusk sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Avrupa Birliği Rusya’ya uygulanan ekonomik yaptırımların uzatılmasına oy birliği ile karar verdi” dedi.

Artık AB Konseyi’nin yaptırımları onaylaması gerekiyor. Bu kararın ise önümüzdeki hafta alınması bekleniyor.
Dha

from Özel Haberler – AB Haber http://ift.tt/2AOyjWd
via

Galeri | Bu yazı ABHaber, ABHaberleri içinde yayınlandı ve , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )